Om

Velkommen til erhvervspsykologi.com!

Mental sundhed. Stress. Bæredygtig omstilling. Mening og formål i liv og arbejde.

Det er blot nogle af de temaer, som fylder en stor del af liv og arbejde i disse år – ikke mindst i tiden under og efter pandemien.

Samtidigt er det temaer, som psykologien som praksis og videnskab kan være med til at kvalificere.

Erhvervspsykologi.com vil gøre psykologien nemmere tilgængelig
Det psykologiske perspektiv er et væsentligt element i de temaer, som er vigtige for vores liv og arbejde. Og psykologien kan bidrage med viden, værktøjer, indsigter og spørgsmål, som kan hjælpe til bedre løsninger på de problemstillinger, vi står med – uanset om det drejer sig om dit og mit liv eller om samfund, organisationer og arbejdspladser.

Desværre er psykologien ofte svær tilgængelig. Måske for dyr. Måske for besværlig at nærme sig.

Visionen med erhvervspsykologi.com er, at gøre erhvervspsykologien let tilgængelig. At stille erhvervspsykologisk viden og værktøjer til rådighed – og at tilbyde erhvervspsykologisk praksis, der kan hjælpe med at finde løsninger på de problemstillinger, vi står over for. Som mennesker. Som virksomheder. Som samfund.

Erhvervspsykologi.com findes, for at bidrage til et bedre og bæredygtigt arbejdsliv.

Idéen er udsprunget af corona
Erhvervspsykologi.com er etableret i foråret 2021 og udspringer af coronapandemien og de erkendelser og erfaringer, som pandemi og lockdown har bragt med sig.

Derfor er sidens første projekt også, at lægge platform til udgivelsen af bogen BEDRE – Om verden efter pandemien af Mads Lindholm, erhvervspsykolog, ph.d.

Seminarer om tiden efter pandemien
Henover foråret 2021 kan du her på siden – og på erhvervspsykologi.som’s profiler på Facebook, Youtube, LinkedIn og Instagram følge en række BEDRE-seminarer, der alle handler om, hvordan vi kan skabe en bedre verden efter pandemien.

Med tiden vil du endvidere kunne finde artikler og videoer om erhvervspsykologi, ledelse og bæredygtighed – og har du idéer eller forslag til emner eller temaer, du synes, vi skal tage op, så skriv endelig!

Erhvervspsykologi.com er en del af konsulenthuset WICE og drives af Mads Lindholm, erhvervspsykolog, ph.d. Du er velkommen til at kopiere indhold, dele artikler og citere fra siden – men gør det med tydelig kildeangivelse.

Velkommen – og god arbejdslyst!