Online ledersparring

Ledersparring er for dig, der ønsker at udvikle dig som menneske og leder.

  • Hvordan udvikler du dig som leder?
  • Hvor finder du tid og rum til refleksion?
  • Hvad stiller du op med tvivlen og de svære spørgsmål?
  • Hvad er dit personlige ledelsesgrundlag?

Spørgsmål som disse har tit trange kår i en travl kalender og en presset hverdag. Med et online ledersparringsforløb får du mulighed for at reflektere over dit lederskab sammen med en erhvervspsykolog.

Her bruger vi psykologien til både at arbejde med de problemstillinger, der måtte fylde, og til at arbejde med udvikling, personlig vækst, selvindsigt og nye erkendelser, der kan hjælpe dig til at blive endnu bedre i dit lederskab.

Hvorfor online?
Et onlineforløb giver dig lettere mulighed for at finde tid og rum til fordybelsen. Du er uafhængig af, hvor du befinder dig, og du sparer transporttid og besvær.

Hvordan er et forløb?
Et typisk forløb strækker sig over nogle måneder, hvor vi mødes cirka månedligt. På den måde bliver der tid til at reflektere over samtalerne og mulighed for at arbejde med at implementere nye erkendelser og indsigter. Et møde er typisk 90 minutter.

Hvorfor en erhvervspsykolog?
En erhvervspsykolog kan hjælpe dig med at se sammenhænge i din personlighed og dit lederskab. Psykologiens metoder og indsigter kan bruges til at nået lag dybere og til at opnå en større selvindsigt.

Hvad koster det?
Et møde koster kr. 1.800,- + moms.

Hvordan fungerer det?
Ønsker du online ledersparring, så tag kontakt til erhvervspsykolog Mads Lindholm, ml@madslindholm.dk, tlf. 40 44 48 44. Så aftaler vi et tidspunkt for første samtale. Vi mødes via Microsoft Teams eller den platform, din organisation bruger.

Samtalerne er naturligvis fuldt fortrolige.