Online oplæg

Trænger du og din arbejdsplads til ny inspiration og viden?

Invitér en erhvervspsykolog med til dit næste Teams eller Zoom-møde, og få inspiration og indsigt omkring ledelse, trivsel, stress og bæredygtighed.

Hvorfor online?
Mange virksomheder har under coronaen vænnet sig til at bruge onlinemøder. Det giver fleksibilitet og sparer transporttid. Et online oplæg er en måde at give dit virtuelle medarbejdermøde et nyt indhold. Foretrækker du et fysisk oplæg, er det selvfølgelig også en mulighed. Kontakt mig for at høre nærmere.

Hvordan foregår det?
Inden oplægget har vi en grundig dialog om dine ønsker til oplægget, forventninger om indhold og form. Sammen tilpasser vi det, så det passer ind i dine rammer.

Hvad handler det om?
Aktuelt tilbyder jeg oplæg omkring:

 • Ledelse og trivsel under coronaen
  Udgangspunktet er mit arbejde med coronaledelse og -trivsel, og du får indblik i den aktuelle forskning og praksis omkring pandemiens psykologiske og ledelsesmæssige aspekter. Få inspiration til, hvordan du og dit team finder godt ind i en ny hverdag efter pandemien.
 • BEDRE – om verden efter pandemien
  Udgangspunktet er min bog af samme titel, som handler om, hvordan vi skaber en bedre og mere bæredygtig verden efter pandemien. Få viden og inspiration til, hvordan bæredygtighed ikke alene handler om grøn omstilling, men også om mental omstilling. 
 • God arbejdslyst – om det gode arbejdsliv
  Udgangspunktet er min bog ‘God arbejdslyst.nu’, der handler om, hvordan vi sammen skaber et godt og meningsfyldt arbejdsliv. Få inspiration til, hvordan du og dine medarbejdere kan finde balance og undgå stress. Og få idéer til, hvordan I bliver bedre til at samarbejde og lykkes i fællesskab.
 • Arkitekturpsykologi og helende arkitektur
  Udgangspunktet er min forskning inden for arkitekturens psykologi. Få viden om, hvordan de fysiske omgivelser påvirker vores liv – både når vi er raske og syge. Og få inspiration til, hvordan du i din indretning kan understøtte lindring og psykologisk sundhed.

Har du ønsker om andre temaer eller emner, er du velkommen til at kontakte mig.

Hvordan fungerer det?
Ønsker du et online oplæg, så tag kontakt til mig på ml@madslindholm.dk, tlf. 40 44 48 44.