Bedre tid

- Vi skal leve mindre i nu'et og tage flere bekymringer på forskud. Det er det paradoksale budskab i denne podcast, hvor Mads Lindholm fortæller om tid og bæredygtighed.

Bedre = bæredygtigt

Den største forudsætning for en mere bæredygtig verden, er en mental omstilling. Det er hovedbudskabet i dette webinar.

Bedre – om verden efter pandemien

Min nye bog handler om, hvordan vi kan skabe en bedre verden efter pandemien set fra et psykologisk og ledelsesmæssigt perspektiv.

Genåbningens psykologi

Set fra et psykologisk perspektiv er genåbningen mere kompliceret, end blot at fjerne restriktioner. Og særligt fra et ledelsesperspektiv rummer genåbningen en række udfordringer. Læs her 5 psykologiske perspektiver på genåbningen.

Mental sundhed under coronakrisen

Brugen af arbejdsgiverbetalt psykologbistand er faldet under coronakrisen. Men er det udtryk for, at vi har fået det bedre?

Blandede følelser

Flere og flere arbejdspladser åbner igen. Og reaktionerne er i sagens natur blandede: Mange oplever det godt og rart at vende tilbage. Men mange oplever også en stor grad af frygt og usikkerhed. Læs her, hvad du som leder skal være opmærksom på, når du skal lede medarbejdere med blandede følelser.

Krisestrategier

Ledelsesopgaven er massiv, og samtidigt er vilkårene markant forandret. Vi bevæger os lige nu i et landskab uden kort. Derfor er strategi afgørende vigtigt. For strategien definerer de handlinger og muligheder, din virksomhed stræber efter. I værktøjet 'Krisestrategier' får du inspiration til at træffe strategiske valg, og du får viden om krisens faser og psykologi.

Krisekommunikation

Uanset om du skal tale til nationen eller til dine medarbejdere, så er krisekommunikationen afgørende vigtig. Her får du 5 hints til bedre krisekommunikation.

Kollegaskab i en coronatid

Krifas Videncenter for God Arbejdslyst har spurgt mig, hvad man kan gøre som leder for at styrke fællesskabet og kollegaskabet i coronatiden. I videoen her giver jeg tre bud.

Distanceledelse

Hjemmearbejde og distanceledelse er to ord, der i den grad bliver brugt i disse dage, hvor coronaen har sendt størstedelen af arbejdsmarkedet hjem. Men det, vi oplever nu, er markant forskelligt fra traditionelt hjemmearbejde. Derfor er ledelsesopgaven også en anden.